Mijn Netwerk
🧢 Netwerk beheerder
🐾 Eerste stappen
Hoe kan ik een machtiging geven voor het delen van weerstations in mijn netwerk?
Hoe kan ik een machtiging geven voor het delen van weerstations in mijn netwerk?

Weerstations delen binnen mijn netwerk

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om als netwerkbeheerder een machtiging te geven voor het delen van weerstations, gaat u naar het hoofdmenu rechtsboven (computer) of rechtsonder (mobiel) op het scherm. Klik op Mijn netwerk > Informatie

Activeer de schuifknop Kunnen leden van uw netwerk hun weerstations delen met het netwerk? en kies vervolgens hoe u uw netwerk wilt openen.

Alleen leden van uw netwerk hebben toegang tot de weerstations.