Mijn gegevens worden niet ververst

Mijn gegevens worden niet bijgewerkt wanneer ik mijn toepassing open

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Handmatig bijwerken

Als uw gegevens niet automatisch worden bijgewerkt wanneer u uw toepassing opent, kunt u ze verversen door uw scherm omlaag te trekken totdat een kleine trekker verschijnt.

Mijn browsergegevens en cookies legen

Als u ondanks een handmatige verversing niet de laatste meetwaarden van de stations op uw Dashboard krijgt:

1. Controleer of uw internetverbinding (4G of Wifi) voldoende is

2. Uw browsegegevens en cookies wissen

Om dit te doen, zijn hier de procedures om te volgen op:

⚠️ Wij raden u aan een van de bovenstaande browsers te gebruiken. Op Edge, Internet Explorer of Opera, kunt u weergaveproblemen ondervinden.

Als het probleem aanhoudt, neem dan contact met ons op.