Is het mogelijk om Sencrop te gebruiken zonder een station te kopen?
Is het mogelijk om Sencrop te gebruiken zonder een station te kopen?

Gebruik Sencrop zonder een station te kopen, betaal alleen een abonnement aan Sencrop, geen hardware, geen sensor, toegangsprijzen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt de Sencrop-app gebruiken zonder je eigen station te kopen. Bij het aanmaken van je account zullen wij de dichtstbijzijnde stations suggereren op basis van de locatie die je invoert.

⚠️ De verzamelde gegevens zijn mogelijk niet specifiek voor de velden die je wilt monitoren. Bovendien kan de precisie voor zeer lokale meteorologische gebeurtenissen zoals onweersbuien mogelijk niet voldoende zijn om op het juiste moment in te grijpen in je velden.

We bieden drie soorten plannen aan die zijn aangepast aan jouw behoeften op het gebied van weer of landbouw.

Je kunt je abonneren via de app of via de onderstaande knop.

Kies degene die bij jouw behoeften past. 👇