Mijn account
💰 Factuur en betaling
Hoe kan ik mijn offertes bekijken, downloaden en valideren?

Toegang krijgen, downloaden en valideren van mijn offertes

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bekijk mijn offerte

Als u contact heeft gehad met een van onze verkoopvertegenwoordigers en een open offerte heeft ontvangen die u wilt bekijken of accepteren, zijn er twee manieren om er toegang toe te krijgen: via de e-mail waarin het is verzonden, of via de app.

💡 Alleen de eigenaar van de organisatie ontvangt de offerte.

U kunt er eenvoudig toegang toe krijgen via de app via uw Home.

Sencrop - Toegang krijgen van mijn offertes

💡 U kunt ook:

1. Ga naar uw Menu - vanuit uw navigatiebalk

2. Selecteer Mijn boerderij

3. Klik op Informatie bovenaan uw scherm

4. Scroll naar beneden naar het gedeelte Offertes

Download mijn offerte

Om uw offerte te downloaden:

1. Klik erop op uw Home scherm

2. Klik op Downloaden

💡 De offerte wordt opgeslagen in dezelfde map waar u gewoonlijk bestanden downloadt.

Sencrop - Download mijn offerte

Valideer mijn offerte

Om uw offerte te valideren:

1. Klik erop op uw Home scherm

2. Bekijk het door naar beneden te scrollen

3. Accepteer onze Algemene verkoopvoorwaarden

4. Klik op Mijn offerte valideren

💡Als u wat tijd nodig heeft om uw offerte te onderzoeken, vindt u de geldigheidsdatum erop.

Sencrop - Valideer mijn offerte

👉 Volg deze stappen om uw offerte te valideren: voer uw Sencrop-inloggegevens en betalingsinformatie in en voltooi uw aankoop.

Ik wil meer informatie

Heeft u aanvullende informatie nodig om uw offerte te valideren?

U heeft twee opties:

• Neem contact op met de verkoopvertegenwoordiger die u de offerte heeft gestuurd.

💡 U vindt hun contactgegevens op de offerte.

• Vraag om contact via uw Home scherm.

Sencrop - contactgegevens op de offerte

➡️ Als u nog geen offerte heeft aangevraagd, kunt u dit doen op onze website.