⏭️ Voorspellingen
Hoe kan ik toegang krijgen tot de ranglijst van alle modellen?
Hoe kan ik toegang krijgen tot de ranglijst van alle modellen?

Ranglijst van alle weermodelvoorspellingen op basis van betrouwbaarheid voor elk type meting (neerslag, temperatuur, wind, luchtvochtigheid)

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wij bieden u de mogelijkheid om alle weersvoorspellingsmodellen te rangschikken op basis van betrouwbaarheid voor elk type meting (neerslag, temperatuur, wind, vochtigheid). Deze evaluatie is gebaseerd op de gegevens die door uw station zijn verzameld en is daarom aangepast aan elke gebruiker.

Waarom de ranglijst van de modellen gebruiken?

Door de ranglijst van de modellen te gebruiken, zult u:

1. Een duidelijke evaluatie krijgen van de precisie van wat is voorspeld door de voorspellingsmodellen in vergelijking met wat daadwerkelijk is gemeten door uw stations op het veld.

2. U krijgt een duidelijk overzicht van de meest nauwkeurige modellen voor elke weersparameter.

Hoe krijg ik toegang tot de ranglijst van de modellen?

Om toegang te krijgen tot de ranglijst van de voorspellingsmodellen:

1. Klik op Voorspellingen vanaf uw startscherm

2. Selecteer Modellen bovenaan uw scherm

3. Klik op het momenteel geselecteerde model

Sencrop - toegang tot de ranglijst van de modellen

U heeft 4 weersparameters beschikbaar om de ranglijst weer te geven:

1. Neerslag

2. Temperatuur

3. Vochtigheid

4. Wind

De beschikbare gegevens in de ranglijst zijn afhankelijk van het geselecteerde station.

⚠️ Door een Raincrop te selecteren, kunt u geen toegang krijgen tot de ranglijst voor windsnelheid.

Hoe kan ik mijn voorspellingslocatie aanpassen?

U kunt de voorspellingslocatie wijzigen naar een van de stations die beschikbaar zijn op uw dashboard.

💡 U kunt een station vinden door de naam ervan in het zoekveld in te voeren.

Sencrop - mijn voorspellingslocatie aanpassen