Hoe maak ik mijn account aan?

Mijn account aanmaken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Account aanmaken

Het is heel gemakkelijk en snel om een account aan te maken op Sencrop.

Je hoeft alleen maar in te voeren:

1. jouw belangrijkste gewassen - zodat we jouw account kunnen aanpassen

2. de problemen waarmee je te maken hebt zodat we je kunnen helpen

3. de locatie van jouw boerderij - zodat we de dichtstbijzijnde stations bij jouw velden kunnen vinden

💡Je kunt op Locate me klikken - en we zullen de locatie van jouw apparaat gebruiken of voer handmatig jouw adres in

4. jouw persoonlijke informatie - zodat we je waarschuwingen kunnen sturen en je kunnen helpen bij het bewaken van jouw gewassen

5. Pas jouw account aan en begin de app uit te proberen zodat we onze communicatie kunnen afstemmen

Door een account aan te maken, gaat u akkoord met onze servicevoorwaarden en het privacybeleid.

Geen boer?

Als je geen boer bent, volg dan de link onder aan jouw scherm, zodat we de app aan jouw behoeften kunnen aanpassen.