Alle collectiesMijn App🚜 Agronomie
Hoe koppel ik mijn weerstation aan een adviesmodule (Decision Support Tool)?
Hoe koppel ik mijn weerstation aan een adviesmodule (Decision Support Tool)?

Verbinding met Abelio, Agrovision, Movida, Rimpro, Vintel, Wago, Corhize, Dacom

Meer dan een week geleden bijgewerkt

DST decision support tools en diensten stellen gebruikers in staat de situatie te analyseren en hun acties aan te passen of hun strategische keuzes te bepalen. Deze algoritmen vullen de informatie aan die door adviseurs en veldobservaties wordt verstrekt en vergemakkelijken de integratie van meerdere gegevenspunten. Ze vertrouwen op risicocijfers en bevorderen zorgvuldige besluitvorming.

Verbind je station met een DST

💡De beschikbare DST's op je DST-pagina zijn gerelateerd aan de locatie die je hebt ingevoerd in de instellingen van de app.
➡️ Hoe kan ik mijn persoonlijke informatie bewerken?

Om je station met een DST te verbinden:

1. Ga naar je Menu

2. Klik op DST

3. Selecteer de DST van je keuze uit de lijst en volg de stappen

4. Controleer de compatibiliteit van de stations (Raincrop, Windcrop, Leafcrop, Solarcrop...)

5. Valideer het delen van de stations en de gegevens van de gebruiker met de partner

Sencrop - Verbind je station met een DST

🚨 Houd er rekening mee dat je een geldige abonnement op die diensten moet hebben om ze te kunnen verbinden met de Sencrop-sensoren.

Je moet mogelijk contact opnemen met de partner om de DST-verbinding met je station te voltooien.

Integreer je DST met Sencrop

Heb je je eigen DST en wil je interoperabiliteit met Sencrop bereiken?