🚜 Agronomie
Hoe koppel ik mijn weerstation aan een adviesmodule (Decision Support Tool)?
Hoe koppel ik mijn weerstation aan een adviesmodule (Decision Support Tool)?

Verbinding met Agrovision, Movida, Rimpro, Vintel, Fruition, Corhize

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw station te koppelen aan de adviesmodule van uw keuze:

Op uw smartphone: Klik op het onderdeel Meer onder aan het dashboard en ga dan naar Adviesmodulen.

Op uw computer: Klik op het hoofdmenu rechtsboven op het dashboard en klik vervolgens op het gedeelte Adviesmodulen.

Daar vindt u een lijst met adviesmodulen. Een volledige beschrijving van elke module is beschikbaar door erop te klikken. U kunt de compatibiliteit van elke adviesmodule met onze weerstations controleren.

Volg de stappen om de module te activeren.

Houd er rekening mee dat u een geldig abonnement op deze diensten nodig hebt om ze aan de Sencrop-sensoren te kunnen koppelen. Bovendien moet u contact opnemen met de leverancier van de adviesmodule voor specifieke informatie over activatie ervan.