Mijn account
🐾 Eerste stappen
Hoe nodig ik een buurman uit als gast?

Een buur/adviseur toevoegen voor toegang tot mijn station, mijn stations delen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarom een buurman toevoegen?

Door een buurman toe te voegen, zoals een technicus of een andere organisatie, kunnen zij toegang krijgen tot de Sencrop stations die je hebt gedeeld. Ze moeten dan wel een eigen abonnement hebben.

⚠️ Als u wilt dat deze gebruiker onder uw abonnement valt, moet hij of zij een medewerker van uw organisatie zijn.

Een buur toevoegen

Het is heel eenvoudig om een medewerker toe te voegen.

U hoeft alleen maar

1. Ga naar het Menu in uw navigatiebalk.

2. Klik op het "+" teken in de rechterbovenhoek

3. Selecteer Een buur toevoegen

4. Selecteer de manier waarop u uw buur wilt uitnodigen

U kunt kiezen tussen e-mail, contacten, sociale media of gewoon uw link kopiëren.

💡 De optie "Via uw contacten" is alleen beschikbaar op mobiel.

Ze ontvangen dan een uitnodiging om zich in te schrijven op hun eigen account.