Mijn Netwerk
🧑‍🌾 Mijn netwerk - lid
Hoe krijg ik toegang tot de stations van mijn netwerk?

Krijg toegang tot het netwerk waar ik voor uitgenodigd ben.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ De toegang tot het Sencrop netwerk is standaard gratis.

⚠️ Om toegang te krijgen tot stations op een privé-netwerk, moet u uitgenodigd zijn door de beheerder ervan.

Om toegang te krijgen tot het overzicht van de stations in uw netwerk:

1. Ga naar het Menu in uw navigatiebalk

2. Selecteer vervolgens Netwerken

3. Klik op het netwerk van uw keuze

Door het netwerk te selecteren waaraan u een station wilt toevoegen, krijgt u toegang tot de kaart van de stations waarin u geïnteresseerd bent.

Voeg ze toe aan uw Dashboard door op het oranje pictogram te klikken.

➡️ Zie dit artikel voor meer informatie over het beheer van netwerkstations.