⚠️ De toegang tot het Sencrop netwerk is standaard gratis.

⚠️ Om toegang te krijgen tot stations op een privé-netwerk, moet u uitgenodigd zijn door de beheerder ervan.

Het aantal stations dat u bezoekt wordt bepaald door uw plan.

Als u het maximale aantal stations op uw Dashboard heeft bereikt en u wilt toegang tot een ander station op het netwerk, moet u er een verwijderen voordat u een ander kunt toevoegen.

Om toegang te krijgen tot de kaart van de stations in uw netwerk:

1. Ga naar het menu in uw navigatiebalk

2. Selecteer vervolgens Netwerken

3. Klik op het netwerk van uw keuze

4. Voeg het station van uw keuze toe aan uw Dashboard door op het oranje pictogram te klikken

U kunt, onderaan het scherm, klikken op de drie verticale stippen voor de naam van het station en klikken op Verwijderen.

Zodra u onder de limiet van uw plan bent, kunt u een nieuw station toevoegen op uw dashboard.

⚠️ Als je het station eenmaal hebt verwijderd, heb je geen toegang meer tot de geschiedenis ervan, zelfs niet als je het later toevoegt.

Heb je het antwoord gevonden?