Ik kan geen verbinding maken met de app, ik heb weergaveproblemen
Ik kan geen verbinding maken met de app, ik heb weergaveproblemen

Verbindingsproblemen met de Sencrop-app/lege pagina/iconen worden niet weergegeven, vierkant met een kruis/oneindig laden, browsegegevens.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Er zijn verschillende factoren die kunnen voorkomen dat u verbinding maakt met de Sencrop-app.

Hier zijn enkele tests die u kunt uitvoeren om problemen op te lossen.

🚨 Onthoud dat de specifieke stappen en opties enigszins kunnen variëren op basis van de fabrikant van uw Android-apparaat en de versie van het Android/iOS-besturingssysteem dat u gebruikt.

Controleer uw internetverbinding

Controleer of uw internetverbinding (4G of Wifi) voldoende is.

Controleer of uw app up-to-date is

Android

1. Zoek naar "Sencrop"

2. Als u de knop "Bijwerken" ziet, klik er dan op

iOS

1. Ga naar de App Store

2. Zoek naar "Sencrop"

3. Als u de knop "Bijwerken" ziet, klik er dan op

Wis uw browsegegevens en cache

📱 Op uw mobiele apparaat

Android

Lang indrukken op de Sencrop-app

1. Selecteer App-info of de kleine "i".

2. Klik op Opslag

3. Selecteer Gegevens wissen

Sencrop - cache wissen, browsegegevens

iOS

1. Ga naar uw Instellingen

2. Selecteer iPhone-opslag

3. Zoek Sencrop

4. Klik op Ruim op

5. Selecteer Installer App opnieuw

Sencrop - oneindig laden, cache wissen, browsegegevens

💻 Op uw computer

Chrome

Safari

Mozilla

⚠️ Wij raden aan een van de bovenstaande browsers te gebruiken. Bij Edge, Internet Explorer of Opera kunnen weergaveproblemen optreden.

Deïnstalleer en herinstalleer de app

Android

1. Lang indrukken op de Sencrop-app op uw startscherm

2. Selecteer App-info of de kleine "i".

3. Klik op Verwijderen

Deïnstalleer en herinstalleer de app

👉 Ga vervolgens naar de Google Play Store en download de app opnieuw.

iOS

1. Lang indrukken op de Sencrop-app op uw startscherm

2. Selecteer Verwijder App

Senxcrop - Deïnstalleer en herinstalleer de app

👉 Ga vervolgens naar de App Store en download de app opnieuw.

Heeft u nog steeds vragen?

Als al eerder genoemde acties uw probleem niet hebben opgelost, neem dan contact met ons op!