🚜 Agronomie
Hoe en waarom een waarschuwing aanmaken?

Maak een waarschuwing aan om uw gewassen te beschermen en op de hoogte te worden gebracht op het best mogelijke moment

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarschuwingen stellen boeren in staat om tijdige meldingen te ontvangen over mogelijke bedreigingen zoals vorstrisico's en ziekte-uitbraken. Hierdoor kunt u snel reageren en mogelijke schade aan uw gewassen beperken.

Vooraf ingestelde waarschuwingen

We hebben twee waarschuwingssjablonen voor u beschikbaar in de applicatie: een vorstrisico 🥶 waarschuwingssjabloon en een sproeiwaarschuwing 🚿.

Om deze toe te voegen, hoeft u alleen maar

1. Waarschuwingen te selecteren in uw Menu

2. Selecteer het type vooraf ingestelde waarschuwing van uw keuze (vorstrisico of sproeien)

3. Selecteer het station waarop de waarschuwing moet worden geactiveerd.

💡U kunt de vooraf ingestelde waarschuwing toevoegen en vervolgens de triggercriteria wijzigen door te klikken op de drie kleine verticale puntjes en vervolgens Bewerk deze waarschuwing.

Sencrop - Vooraf ingestelde waarschuwingen

🚨 Als u ervoor kiest om een sms te ontvangen, zorg er dan voor dat u een geldig mobiel nummer invoert.

Pas uw waarschuwing aan

1. Selecteer Waarschuwingen in uw Menu

2. Selecteer Maak een aangepaste waarschuwing

3. Selecteer het/de station(s) waarop u een waarschuwing wilt maken uit uw lijst (of door te zoeken met de zoekbalk)

4. Klik op Selecteer X stations aan de onderkant van uw scherm

5. Selecteer een noodzakelijke voorwaarde om de waarschuwing te activeren. 💡 U kunt extra voorwaarden kiezen door te klikken op Voeg een nieuwe voorwaarde toe.

6. Geef de waarschuwing een naam en selecteer de verschillende communicatiemiddelen (SMS, E-mail, Telefoontje, In-app notificatie) waarmee u op de hoogte wilt worden gebracht.

💡Om Notificatie te selecteren, moet u uw waarschuwing maken vanaf een mobiele telefoon waarop u Sencrop notificaties heeft geautoriseerd vanuit de apparaatinstellingen.

🚨 Als u ervoor kiest om een sms te ontvangen, zorg er dan voor dat u een geldig mobiel nummer invoert.

Sencrop - Pas uw waarschuwing aan

⚠️ Als u meer dan één voorwaarde toevoegt, moeten al deze voorwaarden tegelijkertijd worden vervuld tijdens de gespecificeerde periode.

⚙️ Geavanceerde instellingen

U kunt de waarschuwing activeren voor specifieke periodes door Aangepast bereik te selecteren.

Stel de herinnering en automatische heractivering van de waarschuwing in.

Waarschuwingen bewerken

Om een waarschuwing te bewerken

1. Klik op de drie kleine verticale stippen van de waarschuwing van uw keuze

2. Bekijk de criteria die u wilt wijzigen

Sencrop - Waarschuwingen bewerken

Beheer waarschuwingen

Activeer/deactiveer waarschuwingen

U zult in staat zijn om een waarschuwing te deactiveren of te reactiveren van het ene seizoen naar het andere door te klikken op de schuifknop in uw waarschuwingstabel. Op deze manier behoudt u de instellingen in de applicatie zelfs na de oogst.

Sencrop - Beheer waarschuwingen

Verwijder een waarschuwing

Om een waarschuwing te verwijderen

Klik op de drie kleine verticale puntjes van de waarschuwing die u wilt verwijderen

Selecteer Verwijder deze waarschuwing

Sencrop - Verwijder een waarschuwing

🚨Als u uw waarschuwing verwijdert, kunt u deze niet opnieuw activeren.

Als u de waarschuwingsinstellingen in de applicatie voor het volgende seizoen wilt bewaren, deactiveer deze dan gewoon hier.