Ik krijg geen waarschuwing

Probleem met het afgaan van het alarm, mijn alarm gaat te laat af

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Waarschuwingen stellen boeren in staat om tijdige meldingen te ontvangen over mogelijke bedreigingen zoals vorstrisico's en ziekte-uitbraken. Hierdoor kunt u snel reageren en mogelijke schade aan uw gewassen beperken.

Voorwaarden

Controleer of voor uw alarmen de gewenste voorwaarden zijn ingesteld.

Als u meer dan één voorwaarde toevoegt, moet aan alle voorwaarden tegelijkertijd worden voldaan tijdens de opgegeven periode.

Voorbeeld

Om het alarm te laten afgaan, moet aan de volgende criteria worden voldaan:

1. de natteboltemperatuur moet lager zijn dan +1°

EN op hetzelfde tijdstip

2. de droge temperatuur moet lager zijn dan +1°.

Sencrop - Voorwaarden waarschuwing

Profielgegevens

Als uw alarm niet afgaat, controleer dan of u een geldig mobiel telefoonnummer hebt ingevoerd in uw profiel.

🚨 Het is niet mogelijk om een SMS naar een vast nummer te sturen.

Sencrop - Profielgegevens

📲 Schakel mobiele meldingen in

💡 Om meldingen te ontvangen, controleer in de instellingen van uw telefoon/tablet of u meldingen voor Sencrop heeft geactiveerd.