Hoe selecteer ik een plan voor mijn netwerkleden?

Het geven van toegang tot 2, 20 of 40 stations volgens de abonnementen

Meer dan een week geleden bijgewerkt
  1. Klik op Voornaam achternaam in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Selecteer Leden of klik op de knop op uw dashboard.

Als een lid de status Proefperiode afgelopen heeft, betekent dit dat hij zijn proefperiode in uw netwerk heeft afgerond. Als deze persoon zich bij uw netwerk wil aansluiten, kunt u een plan (Essential, Pro or Plus) selecteren door te klikken op Selecteer een plan.

Zo niet, dan hoeft u alleen maar op de drie kleine puntjes te klikken en kunt u deze persoon uit uw netwerk verwijderen.