Hoe vervangt u een station?

Het vervangen van een station in mijn netwerk

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om de datakwaliteit te waarborgen, is het soms nodig om een station te vervangen.

Alleen de eigenaar en medewerkers van een netwerk hebben de bevoegdheid om een station binnen het netwerk te vervangen.

🚨 Als een netwerk lid het vervangende station thuis ontvangt, kunnen zij dit niet binnen het netwerk vervangen.

Echter, zij kunnen het toevoegen aan hun persoonlijke account. In dat geval wordt het station uit het netwerk verwijderd.

Een station vervangen

Om een station van je netwerk te vervangen:

1. Ga naar Stations via je navigatiebalk

2. Kies Filters

3. Klik op Te vervangen

4. Selecteer het station/de stations die je wilt vervangen

5. Klik op Vervangen

6. Voer het serienummer (SN) en de activeringscode (AC) in
    🔎 Waar vind ik de code?

Sencrop - Een station vervangen

🟢 De geschiedenis van het oude station is direct gekoppeld aan het nieuwe.