Alle collectiesMijn App🚜 Agronomie🌾 Gewassen
Hoe voeg ik een veld toe aan mijn applicatie?

Een gewas toevoegen om toegang te krijgen tot agronomische indicatoren (bespuiting, irrigatie, risico's en ziekte-indicatoren)

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het monitoren van uw gewassen met sensoren geeft boeren real-time data over de gezondheid van het gewas, waardoor het beheer van bronnen zoals water en meststoffen nauwkeurig kan worden uitgevoerd. Door uw gewassen in uw app aan te maken, kunt u hun groeifasen observeren en deze koppelen aan onze agro-modules (zoals besproeiingsvensters of groeifasen).

Een nieuw veld aanmaken

Om een nieuw gewas aan uw app toe te voegen, hoeft u alleen maar:

1. Ga naar de Agronomie-sectie van uw navigatiebalk.

2. Klik op het + in de rechterbovenhoek.

3. Selecteer Een nieuw veld maken.

4. Voer de instellingen van uw veld in (gewas, locatie...)

💡 Wij zullen het veld automatisch koppelen aan het dichtstbijzijnde station dat beschikbaar is op uw dashboard.

Sencrop - Een nieuw veld aanmaken

De Sencrop-app bevat verschillende landbouwindicatoren die zijn gebaseerd op uw eigen weersgegevens. We helpen u de landbouwrisico's voor uw gewassen te bepalen en daarop te anticiperen om uw oogst te maximaliseren (ziektes, plagen, vorst, optimale operationele omstandigheden, enz.).
➡️ Detectie van de komst van ziekten en plagen