Hoe beheer ik mijn gebruikers?

Beheer mijn medewerkers, maak mijn medewerker een beheerder, verwijder of wijzig gasten / buren, wijzig toegang tot mijn stations

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mijn werknemers beheren

💡 Een werknemer is een medewerker die in hetzelfde bedrijf werkt als u.

Hun account valt onder uw abonnement.

1. Ga naar het menu in uw navigatiebalk

2. Klik op Mijn boerderij.

3. Selecteer Medewerkers boven aan uw scherm

4. Klik op de drie verticale punten achter de naam van de gebruiker die u wilt wijzigen.

Verander de rol

U kunt hun rol veranderen door te klikken op De rol wijzigen.

⚠️ Een beheerder kan stationgegevens lezen en beheren. Een beheerder kan ook organisatieleden en DST's beheren. Een medewerker kan alleen stationgegevens lezen.

Verwijder een medewerker

U kunt een gebruiker verwijderen door te klikken op Deze gebruiker verwijderen.

⚠️ Deze gebruiker zal niet meer in uw organisatie zijn en u kunt de licentie gebruiken om een andere medewerker uit te nodigen.

Mijn gasten beheren

💡 Een gast is een buurman of technicus die toegang heeft tot de Sencrop-stations die u heeft gedeeld. Ze hebben hun eigen abonnement.

1. Ga naar het menu in uw navigatiebalk

2. Klik op Uitnodigingen

Bewerk de toegang tot uw stations

Om de Sencrop-stations te bewerken waarop een gast toegang heeft, klikt u op het huidige aantal gedeelde stations voor die gebruiker. Selecteer vervolgens de gewenste Sencrop-stations uit het vervolgkeuzemenu. Bewaar uw wijzigingen door te klikken op Toepassen.

Verwijder een gast

Om een gast te verwijderen:

1. Klik op de drie verticale punten achter zijn naam.

2. Selecteer Verwijderen