Mijn weerstation
🛠️ Problemen oplossen
Hoe vervang ik mijn station in de app?

Het vervangen van mijn station en het bewaren van mijn geschiedenis

Meer dan een week geleden bijgewerkt

⚠️ Alleen de eigenaarsaccount en de medewerkers van een organisatie kunnen een station in het netwerk vervangen.

Vervang het station in de app

⚠️ In het geval van een vervanging wordt de geschiedenis van het oude station direct gekoppeld aan het nieuwe.

Om een station in de app te vervangen, hoef je alleen maar deze stappen te volgen:

1. Ga naar je Dashboard.

2. Selecteer het station dat vervangen moet worden.

3. Sla op door op Vervang een station te klikken.

Voer het serienummer en de activeringscode in die je kunt vinden op de grijze elektrische doos van het nieuwe apparaat.

⚠️ Let op hoofdletters. Klik vervolgens op Een station vervangen.

Geen vervangknop beschikbaar

Als je geen Vervangen-knop ziet in de app, neem dan contact met ons op!