Hoe voeg ik een lid toe aan mijn netwerk?

Een lid toevoegen aan mijn netwerk

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een netwerklid is een klant die toegang wil hebben tot uw netwerk. Zij kunnen 2, 20 of 40 stations in uw netwerk selecteren (volgens hun abonnement) via het tabblad 'Netwerken' en kunnen geen 'medewerkers' of 'leden' aan uw netwerk toevoegen.

⚠️ Als u wilt dat deze gebruiker onder uw abonnement valt, betekent dit dat de persoon die u wilt uitnodigen een medewerker van uw organisatie is.

Om een lid aan uw netwerk toe te voegen, heeft u twee opties:

⚠️ Indien u een plan wenst te preselecteren voor uw landbouwer (sponsornetwerk), gelieve de email optie te selecteren.

Per e-mail

1. Klik op de "+" bovenaan het scherm en vervolgens op Nodig een teler uit.

2. Voer het e-mailadres in van het lid.

3. Klik op Uitnodigen.

Als u een plan wilt voorselecteren voor uw landbouwer (sponsornetwerk), kunt u dit doen door hen uit te nodigen.

💡 Er worden u alleen kosten in rekening gebracht voor gebruikers die lid worden van uw netwerk en nog geen Sencrop-abonnement hebben.

4. Selecteer een of meerdere stations (het lid kan later zelf kiezen).

Uw klant zal een e-mail ontvangen om uw netwerk binnen te gaan en hun Sencrop account aan te maken.

Door een link te sturen

1. Klik op de "+" bovenaan het scherm en vervolgens op Nodig een teler uit.

2. Onderaan de pagina, klik op Kopiëren.

3. Deel deze link met de leden die u wilt uitnodigen voor het netwerk.

💡 U kunt uw link opnemen in een nieuwsbrief of een gemeenschappelijke e-mail voor alle klanten die u wilt uitnodigen.

Via uw contacten

1. Klik op de "+" bovenaan het scherm en vervolgens op Nodig een teler uit.

2. Selecteer Via uw contacten.

3. Klik op de contactpersoon die u wilt uitnodigen. Uw contact zal een sms ontvangen met de uitnodiging om hun Sencrop account aan te maken.

💡 De optie uitnodiging via contacten is alleen beschikbaar op mobiel.

Via sociale netwerken

1. Klik op de "+" bovenaan het scherm en vervolgens op Nodig een teler uit.

2. Selecteer de sociale media optie.

3. Uw contactpersoon zal een bericht ontvangen met de uitnodiging om hun Sencrop account aan te maken.

⚠️ Het lid dat is toegevoegd moet de eigenaar van de organisatie zijn om later medewerkers (medewerkers) te kunnen toevoegen.

⚠️ Wanneer u een lid toevoegt, ontvangt deze een e-mail met het verzoek zich aan te melden (controleer de spam-map).