⏭️ Voorspellingen
Hoe krijg ik toegang tot de voorspellingen?

Toegang tot weersvooruitzicht

Deze week bijgewerkt

U kunt verschillende soorten prognoses bekijken die u helpen bij het nemen van tijdige en effectieve beslissingen binnen uw vakgebied.

Voor sommige geavanceerde prognosefuncties gelden beperkingen, afhankelijk van uw abonnementsniveau.

Toegang tot de voorspellingen

Beschikbare gegevens

Wij bieden u vijf soorten gegevens aan:

1. Regenval

2. Temperatuur

3. Hygrometrie

4. Wind (gemiddelde snelheid, windstoten en richting)

💡 U heeft de mogelijkheid om de voorspelling op uurbasis of in perioden van 3 uur weer te geven.
➡️ Hoe bekijk ik de radargegevens?

Toegang

Om toegang te krijgen tot de weergegevenskaart van de stations:

1. Klik op Voorspellingen vanuit uw startscherm

2. Selecteer de locatie van uw keuze

💡 U kunt ervoor kiezen om de prognose weer te geven rond uw agrarische bedrijf of op een van de beschikbare stations op uw dashboard.
Als u uw agrarische bedrijfslocatie wilt wijzigen, kunt u dit in uw app aanpassen.

Wijzig de locatie van de voorspelling

U kunt de voorspellingslocatie wijzigen in een van de beschikbare stations op uw dashboard.
💡 Je kunt een zender vinden door de naam ervan in het zoekveld te typen.

Sencrop - toegang tot weersverwachtingen op maat ultra-lokaal verbeterde voorspellingen

⚠️ Om de beste modelvoorspelling te gebruiken, moet u een station selecteren in plaats van de locatie van uw boerderij, omdat we de gegevens van uw stations gebruiken om het beste voorspellingsmodel aan te bevelen.