🗺️ Kaarten
Hoe kan ik de stations beheren die op de kaart worden weergegeven?
Hoe kan ik de stations beheren die op de kaart worden weergegeven?

Selecteer uw stations/de stations van uw dashboard op de kaart. Deactiveer stations (temperatuur, neerslag, luchtvochtigheid) op de kaart.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Standaard verschijnen alle Sencrop stations op de kaart, zodat u kunt observeren wat er rondom uw boerderij gebeurt.

De geschiedenis van de gegevens van de stations bij u in de buurt is afhankelijk van uw abonnement.

💡 Stations vanuit uw dashboard verschijnen in kleur, terwijl stations vanuit het Sencrop netwerk grijs worden weergegeven.

Selecteer de stations vanuit je dashboard

Als je alleen de stations van je dashboard op de kaart wilt zien, kun je deze selecteren.

Doe het volgende:

1. Klik op Stations bovenaan je scherm

2. Selecteer Mijn stations

Sencrop - Selecteer de stations vanuit je dashboard

💡 Alleen de stations van uw dashboard worden weergegeven op de Stations-miniatuur. Houd er rekening mee dat deze instelling geen invloed heeft op andere miniaturen, zoals Regenval of Temperatuur.

Activeer/Deactiveer weergave van gegevens van stations in de omgeving

Als u alleen de gegevens van uw stations op de kaart wilt laten zien, kunt u ze selecteren.

Zo doe je dat:

1. Klik op elke gegevensafbeelding (Regenval, Temperatuur...) bovenaan uw scherm

2. Selecteer de periode die u wilt weergeven

3. Klik op de kleine "i" in het midden van uw scherm om de bijschrift weer te geven

4. Vink aan of vink uit de records van stations in de buurt

Sencrop - Activeer/Deactiveer weergave van gegevens van stations in de omgeving

💡 Alleen de stations van je dashboard zullen verschijnen op de gegevens miniaturen (Regenval, Temperatuur...). Let op, deze instelling heeft geen invloed op de Stations miniaturen.