Alle collectiesMijn weerstation🌧️ Mijn Raincrop
Hoe installeer ik het zonnepaneel van mijn Raincrop?

Installatie en positionering van het zonnepaneel van mijn Raincrop

Meer dan een week geleden bijgewerkt

De positionering van uw zonnepaneel is van cruciaal belang om de optimale werking van uw Raincrop-systeem te garanderen.

Vereisten

Sencrop - Hoe installeer ik mijn zonnepaneel

Om uw zonnepaneel te installeren, heeft u het volgende nodig:

1. Bereid een Torx T20 schroevendraaier voor en haal de schroeven uit de zak

2. Bevestig de regenmeterkabel tussen de twee bevestigingspunten van het zonnepaneel

3. Schroef het paneel vast op de regenmeter

4. Sluit de USB-connector aan en draai de ring volledig vast

5. Bevestig de kabel in de clip onder de regenmeter

6. Installeer het station in het veld.

🚨 Het zonnepaneel moet naar het zuiden gericht zijn.

Nog steeds vragen?

Als u nog steeds vragen heeft over uw installatie, staan wij klaar om u te helpen.