🗺️ Kaarten
Hoe krijg ik toegang tot de weerkaart?

Toegang tot de weerkaart (regenval, temperatuur, hygrometrie, gemiddelde windsnelheid)

Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt stationgegevens op uw kaart bekijken, waarmee u de waarden uit het verleden en het heden kunt vergelijken met Sencrop-stations in uw omgeving.

De geschiedenis van gegevens van stations bij u in de buurt is afhankelijk van uw abonnement.

💡 Stations van uw dashboard worden weergegeven in kleur, terwijl stations van het Sencrop-netwerk in grijs worden weergegeven.

We bieden u 5 soorten waarden:

Toegang tot de weerskaart

Om toegang te krijgen tot de weersgegevenskaart van de stations:

1. Klik op Kaarten vanaf je startscherm

2. Selecteer de gegevens die je wilt weergeven

Sencrop - Toegang tot de weerskaart

💡 De geselecteerde gegevens worden opgeslagen en weergegeven in een miniatuur op uw startscherm.

Gegevens weergegeven op de kaart

Standaard worden alle Sencrop-stations op de kaart weergegeven, zodat je kunt observeren wat er rondom jouw boerderij gebeurt.

Neerslag

1. Klik op Kaarten op je startscherm

2. Selecteer Neerslag bovenaan je scherm

Sencrop - Selecteer Neerslag op de kaart

Je kunt gegevens weergeven van:

1. Het afgelopen uur

2. Vandaag (vanaf middernacht)

3. Gisteren

4. 7 voorgaande dagen

Als je de regenvalvoorspelling voor de komende 3 uur wilt krijgen, selecteer dan de radar.

Luchttemperatuur

1. Klik op Maps op je startscherm

2. Selecteer Temperatuur bovenaan je scherm

Sencrop - Luchttemperatuur op de kaart

Je kunt weergeven:

1. Direct: de gegevens die zijn opgenomen gedurende de laatste 15 minuten

2. Minimum: de laagste temperatuur geregistreerd sinds middernacht.

3. Maximum: de hoogste temperatuur geregistreerd sinds middernacht.

Nattemperatuur

1. Klik op Kaarten vanaf je startscherm

2. Scroll naar rechts bovenaan je scherm

3. Selecteer Nattemperatuur.

Sencrop - Nattemperatuur op de kaart

Je kunt tonen:

1. Direct: de gegevens die in de laatste 15 minuten zijn opgenomen.

2. Minimum: de minimale natte temperatuur opgenomen sinds middernacht.

3. Maximum: de maximale natte temperatuur opgenomen sinds middernacht.

Luchtvochtigheid

1. Klik op Maps op je startscherm

2. Scroll naar rechts bovenaan je scherm

3. Selecteer Hygrometrie

Je kunt weergeven:

1. Direct: de gegevens die in de laatste 15 minuten zijn opgenomen

2. Minimum: de minimale luchtvochtigheid opgenomen sinds middernacht.

3. Maximum: de maximale luchtvochtigheid opgenomen sinds middernacht.

Wind

1. Klik op Kaarten vanaf je startscherm

2. Scroll naar rechts bovenaan je scherm

3. Selecteer Wind

Sencrop - Wind op de kaart

Je kunt weergeven:

1. Windsnelheid: de gemiddelde windsnelheid van de afgelopen 30 minuten.

2. Windstoten: de hoogste waarde die in de afgelopen 30 minuten is gemeten.

💡 Omdat windstoten zeer plotseling kunnen zijn, houden we de laatste twee metingen in rekening om de maximale waarde weer te geven.

Dit zorgt ervoor dat je aan de eisen voor spuitomstandigheden kunt voldoen.